Medlemskab

Du kan som privat husholdning, hvad enten du bor i lejebolig, ejerlejlighed eller hus være medlem af Christiansbjerg Fællesråd. Det koster kr. 100/år pr. husstand.

Hvis du er institution, skole, kirke, idrætsorganisation eller virksomhed, koster det kr. 100/år

Regnskabsåret for kontingent følger kalenderåret. Melder man sig ind som medlem mellem den 1/10 og den 31/12, bliver der først opkrævet kontingent fra næste kalenderårs start.

Bliv medlem og støt fællesrådet i at styrke området, så det bliver attraktivt for alle.

Jeg er allerede med i en forening, som er medlem af fællesrådet. Er jeg så ikke også medlem?

Jo, det er du. Hvis du er medlem af en institution, kirke, skole, forening eller laug, der er medlem, så er du også automatisk medlem af fællesrådet. MEN du har ikke stemmeret i fællesrådet, da det er din forening, der har én fælles stemme.

Derudover modtager du ingen direkte mail fra os når vi har arrangementer på tapetet – det vil gå igennem den forening du er medlem af.

Derfor, hvis du har lyst, er du meget velkommen som individuelt medlem af fællesrådet også. Dit individuelle medlemsskab tæller også flot på vores medlemsliste, når vi har dialoger med kommune og bygherrer.

 

 

Kontingent

Christiansbjerg Fællesråd har konto hos Arbejdernes Landsbank.

Vores registreringsnummer og kontonummer er 5375-0240198

Vores cvr. nr. er 35715533

Husk at angive navn og e-mail adresse på indbetalingen.

Er du et firma, institution, forening eller på anden måde har erhvervsforretning, skal du også huske dit firmanavn og cvr. nr.

Det koster 100 kr. for en almindelig husholdning pr. år og 500 kr. for virksomheder, institutioner, skoler og foreninger pr. år.