Seneste nyt

29-April-2022

Informationsmøde omkring digital tryghed

Onsdag den 4. maj 2022 afholder Ældrerådet i Aarhus Kommune et informationsmøde om digital tryghed i Rådhushallen kl. 14:00 - 16:00.
Antallet af sager om svindel på nettet er stigende. Der er derfor et behov for at øge fokus på, hvordan man færdes sikkert på nettet.

29-April-2022

Borgermøde om Christiansbjergs fremtid

Torsdag den 5. maj 2022 kl. 17-19 i Katrinebjergskolens festsal.
Op mod 300 villaer er i farezonen – mød op til borgermødet og giv din/
jeres mening til kende! Læs mere ved at klikke på overskriften.

29-April-2022

Dansens dag 2022 på lokalcenter bjerggården

Lørdag d. 30. april afholdes Dansens Dag kl. 11-17. Foreningen af Orientens Danse i Århus fejer Dansens Dag i samarbejde med andre kulturaktører på Lokalcenter Bjerggården / Folkestedet Christiansbjerg – Reykjaviksgade 15 – Århus N. Forskellige danse-show-indslag og klassisk tango-koncert med tango-pianisten Patricio Moya fra Chile (Århus Klaverakademi) med tango-show-indslag under koncerten. Se program ved at klikke på overskriften.

15-Februar-2022

Lokalplan 1117 (Katrinebjerg 2) godkendt

d 2/2 godkendte Aarhus byråd lokalplanen for Katrinebjerg 2. Læs den her.

Christiansbjerg Fællesråd

Christiansbjerg Fællesråd arbejder for at styrke fællesskabet og sammenholdet på Christiansbjerg. Vi ønsker, at Christiansbjerg bliver en by i byen. En by, hvor vi passer på hinanden og hvor vi kan føle os trygge, når vi færdes til fods, på cykel og i bil. Fællesrådet samarbejder med skolen, daginstitutionerne, kirken, idrætsorganisationer og foreninger, hvor fællesrådet fungerer som paraply organisation. 

Gennem hele året er der løbende møder med kommunen på forskellige områder, blandt andet miljø, trafik og mobilitet, bekæmpelse af ensomhed, planstrategi og meget meget mere. Det betyder at Christiansbjerg nu har en stemme, når der træffes beslutninger. I en by som Aarhus, hvor der hele tiden sker ændringer, bliver planlagt nyt byggeri, nye veje, nye grønne områder, er det vigtigt, at beboernes ønsker til områdets udvikling, er i fokus, og det kommer de, når fællesrådet deltager i møderne.

Vi har brug for ildsjæle, der kan være med til at skabe den ønskede udvikling for Christiansbjerg, og som kan give en hjælpende hånd i forskellige projekter. Derfor ønsker fællesrådet at vokse, så vi er flere om at arbejde i samme retning og så forskelligheden i vores behov bliver tilgodeset. Hvis du har lyst til at være med, men ikke ønsker at være en del af bestyrelsen er det helt i orden, der skal også nogle til at arrangere loppemarkeder, familieløb, Christiansbjergsk kagebord, eller hvad man synes, der kan være med til at skabe sammenhold og identitet.

Hvis du har lyst til at være med koster et medlemskab for private kr. 100/år, og for foreninger, skoler, daginstitutioner og virksomheder koster det kr. 500/år.

Du kan melde dig ind i Christiansbjerg Fællesråd ved at indbetale over netbank, bank oplysninger m.m. står under fanen Om Fællesrådet.