Læs mere om projektet Nabolaget

Nabolaget etape 2

Nabolagets etape 2 på Møllevangs Allé er påbegyndt.

Vi må forvente en periode med øget støj og trafik i forbindelse med byggeriet.

Tidsplan for byggeriet:

  • Udgravning for parkeringskælder (opstart 1. april 2019).
  • Etablering af parkeringskælder i beton (1. maj – 31. december 2019).
  • Elementmontage i både kælder og i etagebyggeriet (august 2019 – medio marts 2020).
  • Kompletteringsarbejde indvendig i lejligheder.
  • Gartner og belægningsarbejde inkl. etablering af udearealer etc. (februar 2020 – september 2020).

Der er gjort meget for at indtænke sikkerhed for biler, gående og cyklister. På billedet kan man se hvordan cykelstien i en periode vil blive ført ud på vejen på en sikker måde, mens parkeringsmulighederne vil begrænses. Man kan også se hvordan ind-og udkørselsforholdene til byggepladsen bliver.

Nabolaget i medierne

20-Februar-2019

Lokalavisen: 118 nye lejligheder på vej på Katrinebjerg

Ejendomsselskabet Olav de Linde er netop gået i gang med anden etape af lejlighedsbyggeriet ved Møllevangs Allé.

http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2019-02-20/-118-nye-lejligheder-p%C3%A5-vej-p%C3%A5-Katrinebjerg-4189510.html

20-Februar-2019

Dagens Bolignyt: Olav de Linde bygger flere nye lejligheder på Møllevangs Allé i Aarhus

Byggeriet af fire punkthuse med i alt 118 nye lejligheder på Møllevangs Allé i Aarhus er netop sat i gang med nedbrydning af tre bygninger på grunden. Bygherre Olav de Linde fra Ejendomsselskabet Olav de Linde glæder sig over, at byggeriet kan begynde blot et år efter, at de første 272 lejligheder stod klar til indflytning.

https://dagensbolignyt.dk/midtjylland/aarhus/olav-de-linde-bygger-flere-nye-lejligheder-paa-moellevangs-alle-i-aarhus/46/

Olav de Linde inviterer til "tag-selv" genbrugsmateriale dag

Nabolaget etape II med 118 lejligheder på Katrinebjerg er påbegyndt.

I den forbindelse er nedbrydningen af de sidste bygninger på grunden igangsat.

Bygningerne har tidligere huset Aarhus Produktionsskole.

For interesserede er der adgang til pladsen lørdag den 15. februar kl. 9.00 til 12.00.

I bygningerne er der stadig radiatorer, enkelte døre, el-kontakter, enkelte vaske med armaturer, vinduespartier af plast mv.

For at understøtte genbrug af gode og brugbare byggematerialer, må de besøgende, ganske gratis, efter aftale nedtage og  hjemtage ønskede bygningsmaterialer til eget brug.

Egnet værktøj skal medtages. Krav til arbejdsmiljø og sikkerhed skal overholdes af de besøgende.

Der er ikke adgang til strøm i bygningerne.

Ejendomsselskabet vil være repræsenteret på pladsen i det angivne tidsrum.

Vi glæder os til at byde velkommen til en spændende formiddag på adressen Katrinebjergvej 113 8200 Aarhus N.

Torsdag den 29. juni var dagen for "første spadestik" for den nye bebyggelse beliggende ved Møllevangs Allé/Katrinebjergvej. Her afslørede bygherren Olav de Linde bebyggelsens navn – Nærheden. Christiansbjerg Fællesråd havde fornøjelsen af at deltage, hvor formand Heidi Printzen takkede ved en tale, for den gode dialog der har været omkring byggeriet. Christiansbjerg Fællesråd tror på at vores område bliver beriget af arkitektoniske flotte etagehuse med smukke, grønne arealer, og mere liv end kontorbygningerne har budt på, hvilket vil være til gavn for alle.
Se talen nedenfor.

Tale - første spadestik

Sankt Hans - Olav de Lindes byggeplads

Byggeriet på Katrinebjergvej/Møllevangs Allé

Efter endt høringsperiode bliver bygninger ikke så høje som først projekteret. Det betyder, at de skyggegener som husejere langs Katrinebjergvej før kunne se frem til, ikke mere vil genere i de lyse timer. Det er utrolig dejligt at kommunen og i sidste ende Olav de Linde har lyttet til kritikken og indsigelserne i forhold til byggeriet og har reduceret højden på byggeriet så det er mere passende i forhold til det eksisterende byggeri.

Christiansbjerg Fællesråd har deltaget i et møde med Olav de Linde og arkitekt Kaare Steen Petersen og det var både givtivt og interessant at se, hvilke tanker der ligger bag og ikke mindst, hvordan byggeriet kan være med til at tilføre et løft til området, både i form af et flot byggeri med kvalitets materialer og samtidig med tilførsel af et betragteligt grønt område, der delvis er tilgængeligt for offentligheden.

Vi glæder os over, at det er lykkedes at få fokus på, at der skal tages hensyn til området, os der bor her i forvejen og selvfølgelig også dem, der kommer til at bo der i fremtiden.

Alle boliger er, som loven foreskriver, bygget med mål, der gør det muligt for handicappede at komme rundt, og med elevatorer der kører fra den underjordiske parkeringskælder og op til hver etage, kan lejlighederne være interessante for forskellige målgrupper.