Invitation til GoGreens årskonference

02-12-2020

Kom med til årskonferencen for klimaindsatsen i Aarhus Kommune den 9. december og få indblik i den kommende klimaplan for 2021 - 2024.

På grund af COVID19 afvikles konferencen som en online begivenhed, hvor du både får en status på klimaindsatsen og via en række tema-seancer få et mere detaljeret indblik i de respektive initiativer og indsatser i den kommende klimaplan.

Del siden

Nysgerrig på corona-tallene fra Aarhus Kommune?

02-12-2020

På kommunens hjemmeside kan du altid følge med i udviklingen i corona i Aarhus Kommune og se myndighedernes retningslinier og restriktioner

Hastighedsdæmpning på Katrinebjergvej

30-09-2020

Netop nu opstartes arbejdet med at etablere bump på Katrinebjergvej.

Læs mere om projektet for hastighedsdæmpning her

Bestyrelsen har konstitueret sig

30-09-2020

Bestyrelsen har nu konstitueret sig.

Den tidligere formand Peter Lykke Nielsen har trukket sig. Fra alle bestyrelsesmedlemmer vil vi gerne sige Peter tusind tak for gode arbejde i Fællesrådet!

Vi vil også gerne sige velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer; Poul Mørk og Michael Poulsen. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Den nye bestyrelse der dermed således ud:

Signe Skovby - formand

Gitte Abildtrup - kasserer

Miam Bech - bestyrelsesmedlem

Inger Broholm - bestyrelsesmedlem

Poul Mørk - bestyrelsesmedlem

Michael Poulsen - bestyrelsesmedlem

Opkøb af villaer

26-11-2019

Vi oplever flere og flere beboere på Christiansbjerg, der bliver kontaktet med henblik på opkøb af villaer. I fællesrådet er vi i dialog med kommunen om, hvilke muligheder og rettigheder den enkelte ejer har. Hvis du bliver kontaktet vil vi meget gerne høre fra dig, så vi i fællesrådet kan danne os et overblik over, hvilke områder, der bliver udset.