05-03-2021

Kronprinsessen åbner Fair Festival i Aarhus 19. marts 2021 kl. 15.00 på Rådhuset

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen kommer til Aarhus den 19. marts 2021 for at deltage i åbningen af den digitale Fair Festival

Aarhus’ Fair Festival er i år ændret til et digitalt format. Derfor får festivalens officielle åbning færre fysisk tilstedeværende deltagere og øget digital transmission til deltagere og udstillere. Festivalen åbnes i år af H.K.H. Kronprinsessen den 19. marts 2021 kl. 15.00 på Aarhus Rådhus.

“Det er naturligvis en stor ære, at Kronprinsessen vil deltage i åbningen af vores nye, digitale format. Vi oplever det som glædeligt og motiverende at Kronprinsessen ønsker at åbne festivalen”, siger Kristine Overgaard Nielsen, der er CEO for Fair Festival og Globe Go Green.

Visionen med Fair Festival er at bidrage til at øge kendskabet til bæredygtige produkter, tanker og idéer. Med det nye, digitale format får udstillere en online stand til fremvisning af produkter. Som deltager er programmet og de enkelte events gratis, og du kan finde dem på festivalens hjemmeside, www.fairfestival.dk.

Greenlight Aarhus

Kronprinsessens åbning af festivalen bliver samtidig startskuddet til tre dage, hvor Fair Festival deltager i Greenlight, der er en ny by-event i Aarhus. Her bliver bæredygtige dagsordener belyst af gæster og deltagere, som får mulighed for både at lære og lære fra sig.

“Fair Festival er en stor deltager i Greenlight, der skaber platforme, som stilles til rådighed for byens borgere, erhvervslivet og det offentlige. Formålet er at dele oplysning, der er nødvendig for at kunne navigere i det store emne, som bæredygtighed er - både nu og i fremtiden”, fortæller Kristine Overgaard Nielsen.

Pressens akkrediteringsønske til åbningen skal ske til Pernille Mikkelsen på pernille@fairfestival.dk med oplysninger om navn, stilling og medie senest den 16. marts kl. 12.00. Bemærk, at der vil være begrænset plads og, at vi derfor muligvis ikke kan tilbyde alle en plads. Akkrediteret presse får besked senest den 17. marts kl. 12.00.